Η διαδικτυακή πύλη για την υγεία.

Χωρίς Αναισθητικό. Όλα για την υγεία σ'ένα κλικ !!!

Στόχος μας :

Η σοβαρή, έγκυρη, συνεχή ενημέρωση για θέματα υγείας.

Γιατί εμείς

Χωρίς Αναισθητικό προβάλλουμε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της Υγείας.

Είμαστε εδώ

για να σας ενημερώνουμε συνεχώς για όλα όσα σας ενδιαφέρουν

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μπαίνουν σε σειρά πολλά λειτουργικά θέματα στο Νοσοκομείο Πύργου



Στη... σειρά φαίνεται πως μπαίνουν πολλά «πράγματα» το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Νοσοκομείο του Πύργου. Θέματα που θα είχαν διευθετηθεί ίσως πολύ νωρίτερα από την διοίκηση του ...
Νοσηλευτικού Ιδρύματος του Πύργου, αν δεν είχε μεσολαβήσει η καταστροφική πλημμύρα που επέβαλε την αναστολή λειτουργίας του νοσοκομείου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, με ότι αυτό συνεπάγεται στο τομέα της παροχής υπηρεσιών υγείας προς τους Ηλείους πολίτες και όχι μόνο.

Η Καρδιολογική Κλινική που πριν λίγους μήνες αναγκάστηκε να βάλει προσωρινό «λουκέτο» λόγω έλλειψης ικανού αριθμού γιατρών για την υποστήριξη της 24ωρης λειτουργίας της, αρχίζει να στέκεται στα δικά της «πόδια». Αυτή τη στιγμή έχει 5 Καρδιολόγους, τους 3 υπηρετούντες και τους 2 επικουρικούς που μπορούν να κρατήσουν «ζωντανή» την κλινική σε 24ωρη βάση χωρίς προβλήματα, αφού πλέον «βγαίνουν» κανονικά και όλες οι εφημερίες.

Η διευθέτηση μικρών αλλά σημαντικών λεπτομερειών δεν επέτρεπε στην έναρξη λειτουργίας της Ψυχιατρικής Κλινικής μέσα στο καλοκαίρι, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Ωστόσο, η πλήρης διαμόρφωση του χώρου, η ενίσχυση με ιατρικό προσωπικό και η εκπαίδευση του νοσηλευτικού προσωπικού δίνουν πια τη δυνατότητα στο Νοσοκομείο να ανοίξει και αυτή την κλινική.

Εξάλλου, όσον αφορά τη λειτουργία του Παθολογικού Τομέα, αυτός θα ενισχυθεί με την υποστήριξη ειδικευμένων γιατρών από τα Κέντρα Υγείας, ενώ μετά τη συνταξιοδότηση διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής Χρήστου Τσαπάρα, ανακλήθηκε η κανονική άδεια του τρίτου ορθοπεδικού που εντός των ημερών θα επιστρέψει στη θέση του. Τέλος, με την πρόσληψη και ενός επικουρικού γιατρού στο Ακτινολογικό Τμήμα, καλύπτεται η καθημερινή λειτουργία και του Αξονικού Τομογράφου για όλες τις ημέρες του μήνα.

Πηγή: patrisnews.com

Στην υγειά σας!!!