Η διαδικτυακή πύλη για την υγεία.

Χωρίς Αναισθητικό. Όλα για την υγεία σ'ένα κλικ !!!

Στόχος μας :

Η σοβαρή, έγκυρη, συνεχή ενημέρωση για θέματα υγείας.

Γιατί εμείς

Χωρίς Αναισθητικό προβάλλουμε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της Υγείας.

Είμαστε εδώ

για να σας ενημερώνουμε συνεχώς για όλα όσα σας ενδιαφέρουν

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

«Ρόζ»…Υπηρεσίες πρόσφεραν οι αποκλειστικές σε νοσοκομείο


Σκάνδαλο έχει προκύψει στο νοσοκομείο του Ρίου με παράνομες αποκλειστικές, που από ότι φαίνεται, πρόσφεραν «ροζ» υπηρεσίες.

Είδη στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ, βρίσκονται 21 γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών για αδικαιολόγητο πλουτισμό. Επιπλέον, έρχονται στην επιφάνεια και άλλες ιστορίες με πρωταγωνίστριες αυτή την φορά, αποκλειστικές νοσοκόμες που φαίνεται πως προσφέρουν και ροζ υπηρεσίες.

Την προσοχή κίνησε το συγκεκριμένο νοσοκομείο, όταν έγινε γνωστό πως νοσοκόμες πρόσφεραν, «επιπλέον»…. υπηρεσίες σε ασθενείς και συνοδούς..

Ενώ δημοσιεύματα σε τοπικές εφημερίδες, σύμφωνα με την Espresso, ανέφεραν πως πρόκειται για κοινό μυστικό, το ότι μέσα στο νοσοκομείο εργάζονταν παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες γυναίκες από την Ρουμανία την Βουλγαρία και χώρες της ΕΣΣΔ, που πρόσφεραν «ροζ» υπηρεσίες στα δωμάτια και στις τουαλέτες του νοσοκομείου. Μάλιστα, την υπόθεση κατήγγειλαν οι νόμιμες νοσοκόμες, λέγοντας πως «η τιμη»…για τις υπηρεσίες είναι 30 ευρώ.

Τα περίεργα και «κωμικοτραγικά» δεν σταματάνε εδώ, καθώς στο φως της δημοσιότητας ήρθε πρόσφατα ένα ακόμη περιστατικό. Οι λογαριασμοί των τηλεφώνων του νοσοκομείου έφτασαν  τα 67.000 ευρώ, τη στιγμή που τα φυσιολογικά πλαίσια που κυμαίνονταν ήταν από 7.000 έως και 10.000 ευρώ. Αλλά, όπως αποκαλύφθηκε υπάλληλοι τηλεφωνούσαν σε εταιρεία με προβλέψεις μελλοντολόγων.

Πηγή: oloigiaolous.gr

Στην υγειά σας!!!