Η διαδικτυακή πύλη για την υγεία.

Χωρίς Αναισθητικό. Όλα για την υγεία σ'ένα κλικ !!!

Στόχος μας :

Η σοβαρή, έγκυρη, συνεχή ενημέρωση για θέματα υγείας.

Γιατί εμείς

Χωρίς Αναισθητικό προβάλλουμε όλα τα τελευταία νέα από τον χώρο της Υγείας.

Είμαστε εδώ

για να σας ενημερώνουμε συνεχώς για όλα όσα σας ενδιαφέρουν

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Προβιοτικά κατά της πιτυρίδας



Η πιτυρίδα είναι ένα ενοχλητικό και συνηθισμένο πρόβλημα, που προσβάλλει μεγάλο ποσοστό του ενήλικου πληθυσμού. Οι Ερευνητές των εργαστηρίων της Nestle που μελετούν εδώ και πολλά χρόνια τα προβιοτικά, κατάφεραν να απομονώσουν ένα συγκεκριμένο στέλεχος, το οποίο έχει την ιδιότητα να βελτιώνει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, για να αντιμετωπίσει σε βάθος τη βασική αιτία που προκαλεί πιτυρίδα: το Lactobacillus paracasei ST11. Μια δράση, την οποία τεκμηρίωσαν και απέδειξαν κλινικά οι Ερευνητές της L΄Oreal.
Το προβιοτικό στέλεχος ST11 είναι ένα ειδικό στέλεχος προβιοτικών που, όταν λαμβάνεται από το στόμα, βελτιώνει αποτελεσματικά τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού. Πρόκειται για το πρώτο συμπλήρωμα διατροφής για δράση σε βάθος ενάντια στην πιτυρίδα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των μελετών, η αποτελεσματικότητα του προβιοτικού ST11 κατά της εμφάνισης των ερεθισμών, του κνησμού και της πιτυρίδας είναι ολοκληρωμένη, με σημαντική μείωση σε όλα τα προαναφερόμενα συμπτώματα. Μάλιστα τα αποτελέσματα του προβιοτικού ST11 στην πιτυρίδα, στους ερεθισμούς και τον κνησμό, διαρκούν έως και 6 εβδομάδες μετά τη διακοπή της χρήσης του προϊόντος.

Στην υγειά σας!!!